psychology, vardagsglädje

Åååh, vad härligt!!! Mamnama

Små saker jag kan vara glad över. Min första youtube-video har över 4100 visningar. Tjihoo. Sånt där litet. Du vet 😉 .

För övrigt så är min Ferris-fascination inte över ännu. Jag vet när jag tycker någon är lik mig bara för att jag vill vara mer som dem och jag vet när jag tycker någon är lik mig för att den är lik mig. Han är väldigt lik mig i vilket fall. Och det jag älskar med intervjun här ovan är att han sågar Malcom Gladwells teorier om att mästerskap i någon gren av livet kräver minst 10 000 timmars träning. Det får inte vara sant. Jag agerar snabbt/kvickt/intensivt. Kan inte hålla på med något i vad som motsvarar mer än två års arbete. Det låter ju bara helt efterblivet. Gah. Whatever. Jag kan inte sitta mer än några timmar med att lära mig ett språk på en bra dag. Tänk om jag var tvungen att lära mig friggin’ allt på 10 000 timmar.

Jag bestämmer mig för att Gladwell har fel.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Zahra 12 February, 2011 at 15:46

  Sjukt fin blogg

  Vill du bli dagens blogg, anmäl dig på min blogg 🙂

  • Reply Yanjaa 13 February, 2011 at 15:12

   Tack tack.

   Och nej tack. Min blogg är dagens blogg varje dag här. Där en hör hemma 😉

  Leave a Reply