Food

It’s So Awesome

När jag slutar vilja ha det och bara försöker fixa det så verkar jag få det. Det kallas Brain Crack. När man är beroende av att tänka på idén/drömmen/tanken mer än man vill utföra det. Så nu har jag tänkt i ett år om att jag verkligen vill bo i Kenya och att jag verkligen vill ha råd och att jag verkligen vill ha en Canon Eos 5D Mark II och att jag verkligen vill ha en intressant människa att ha en mysig relation med.

Se där.

Kenya, kamera, kille.

Jag får sluta upp med mitt braincrack. Bara göra’t liksom. 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply David 18 August, 2011 at 22:41

    Jag fattar inte. Är braincrack en bra eller dålig sak? Hursomhelst fantastiskt kul att du ska till kenya!!! En grym restaurang i nariboi är Habesha, etiopiskt mat, ät, upplev, älska. 🙂 Ha de bäst!

    • Reply yanjaa 19 August, 2011 at 10:27

      Beror på hur man använder det förmodligen :O oki ska hitta Habesha i Nariboi. Kram!

    Leave a Reply