Animals, Love

Min kanin är död

Vad kan vi göra när något så kärt dör? Hitta kärlek hos de vi har kvar, det är det enda sättet att sluta känna sig förkrossad.

Han ligger i min trädgård. De två visaste och lugnaste varelserna jag kände till har dött 🙁 en vecka efter varandra. Min bästa vän ligger död i min trädgård. Jag vet inte vad jag ska göra. Mamma svarar inte och hon är den enda som förstår hur tungt det här är för mig. Udde ligger död i min trädgård. Jag kan inte titta på honom men jag måste begrava honom eller något men hans kropp är så liten jag vet inte 🙁 . Han är död, min bästa vän ligger i gräset och det regnar på honom 🙁

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tuya 9 August, 2011 at 18:05

    Udde haft ett bra liv. Han dog utan att bli sjuk. Han blev 110 år gammal (human age).
    RIP!

  • Reply Albin 3 September, 2011 at 22:01

    min kanin dog idag jag blev förkrosad

  • Leave a Reply