You Might Also Like

4 Comments

 • Reply M* 1 October, 2011 at 12:28

  – fyfan vad söt och jag förstod faktiskt lite (stooooooooooooooooooooolt är jag för att jag läste spanska i skolan för 715383542 år sedan! haha!)!

  • Reply yanjaa 1 October, 2011 at 23:11

   Åååh! Hoda! Fan vad jag saknar dig och fotboll just nu! De kollar typ bara på bundesliga här … fett lame. Fattar inte vad Kenya och Tyskland har för relation liksom. Men men. Keita är typ ganska känd här men Drogba är Gud :S

 • Reply M* 2 October, 2011 at 15:10

  – And i miss you mooooooooooore! Var ju så sjukt länge sedan! Haha what?! Bundesliga? Amen vafan! Du får berätta för dem att det finns bättre ligor ;)! Haha no way? Amen då ska jag ju dit för jag älskar ju Drogba! Haha nej men jag tycker att du ska visa dem Serie A och La Liga ;)! Haha puss fina du!

  • Reply yanjaa 3 October, 2011 at 18:49

   ska konvertera alla till Barcelona och Roma-fans! Puss på dig med 😀

  Leave a Reply