Små saker jag kan vara glad över. Min första youtube-video har över 4100 visningar. Tjihoo. Sånt där litet. Du vet 😉 .

För övrigt så är min Ferris-fascination inte över ännu. Jag vet när jag tycker någon är lik mig bara för att jag vill vara mer som dem och jag vet när jag tycker någon är lik mig för att den är lik mig. Han är väldigt lik mig i vilket fall. Och det jag älskar med intervjun här ovan är att han sågar Malcom Gladwells teorier om att mästerskap i någon gren av livet kräver minst 10 000 timmars träning. Det får inte vara sant. Jag agerar snabbt/kvickt/intensivt. Kan inte hålla på med något i vad som motsvarar mer än två års arbete. Det låter ju bara helt efterblivet. Gah. Whatever. Jag kan inte sitta mer än några timmar med att lära mig ett språk på en bra dag. Tänk om jag var tvungen att lära mig friggin’ allt på 10 000 timmar.

Jag bestämmer mig för att Gladwell har fel.

Author

Comments

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.