… är ofta i Kenya och just nu är Scarlett Johansson här.

Igår träffade en tjej på skolan henne och hade frågat: “Are you Scarlett Johansson?” och fått ja som svar. Det här är hur det är all säkerhet att det finns ett PR-team bakom nästan alla stora nyhetsartiklar eftersom det kanske finns en liten notis i Saturday Nation om att hon är här – om ens det.

Något med att fotografen name-droppade att Tyler Durden och Tomb Raider brukar vara här gjorde mig… fokuserad? Plötsligt kom jag på allt som hänt som jag aldrig skulle tänkt ut själv och att universum är min bro’ – it’s got my back.

Tänk efter lite nu. Din kamera går sönder. Ingen på södra kontinenten kan laga den. I dina tårar kommer den enda fotografen med kontakter och hjälper dig.

Tänk efter lite nu. Du skriver att du vill ha en kille som spelar gitarr och hjälper din spanska i en liten note på facebook. En fest 24 timmar senare har du hittat honom.

Tänk efter lite nu. Du äter, tänker och andas Barcelona och deras legender. Du bara råkar sitta bredvid Cruyff och flyger till Zürich tillsammans.

Tänk efter lite nu. Du är som helt besatt av Tim Ferriss- En kommentar på hans blogg senare länkar han dig.

Tänk efter lite nu. Du behövde ett lättare sätt att bygga en skola. Tim Ferriss råkar länka killen som byggt flest skolor i Kenya som privatperson.

Tänk efter lite nu. Du kontaktar den här killen och han är helt på att hjälpa till.

Tänk efter lite nu. Du är i Kenya – en av dina tre stora barndomsdrömmar har besannats.

BTW darling, du pratar spanska med all säkerhet i världen – lugn. Det kommer. Allt kommer.

When I build it, they will come.

No fighting. Baby like this is perfection.

Vamos y vemos que la vida es un goce, es normal que le temas a lo que no conoces!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.