Bacon. Som utlovat.


Ebba.

På söndagar får man tjocka pannkakor med sirap och frukt också. Då sker lite variation men annars funkar en tallrik med bacon bra för mig. Idag skulle man anmält sig till någon City Tour men eftersom jag missade det får jag komma till bussen och ba: “Yo. Får jag plats?”

Jag behöver verkligen köpa duk, penslar och vattenfärger. I början funkade mitt fokus på lektionerna men nu kliar det verkligen i fingrarna för att jag vill måla och skapa. Det börjar med små hjärtan i hörnen men övergår till att jag struntar i att anteckna och bara ritar teorem eller en upphetsad Madonna tvärsöver sidorna.

Jag råkade sova med ansiktet i kudden också så mina ögon kliar och ena har svullnat upp så jag ser ut som Quasimodo mer än vanligt. Asians har inte bara bad/good hair-days. Vi har också bad/good eye-days. SuChin Pak sa det bäst på Oprah.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.