Vaknade och kände mig flörtig, började gå igenom memes skickade till mig som typ dessaLäste (för) mycket Biden bro för ibland (oftast?) är det viktigare att läsa sånt än nyheterna. Mår iaf bättre av det.

Komponerade en vacker brunch och såg ett avsnitt av Better Things, vet inte vad jag tycker om det än men never judge a series by its pilot

typ så här känner sig huvudkaraktären hela tiden, både ambitiös och lat. bra igenkänningsfaktor.

Samtidigt chattade jag med fina vänner som borde chattas med oftare.

typ så här fina <3<3<3

Idag var det min tur att vara stay-at-home partner så jag fick gå på hundpromenad med Remy, the hund.

Alla vill klappa på’t alltid vilket gör att våra promenader tar aslång tid pga

  1. Amerikanskt kallprat i Austin är varmare prat och är i regel mycket mycket längre än kallprat på svenska
  2. Alla i Austin är hundintresserade, tror nästan alla som har råd (eller inte) har minst en hund som de räddat, men de vill ändå klappa på ens hund (???)
  3. Vissa tror att en vill ha the D om en låter de klappa på’t så då får jag göra anti-flörting manövers och ibland tar det tid
  4. Remy älskar människor och när han väl blir klappad så lägger han sig ner och vägrar flytta

Vill ge ut en broschyr med FAQ så jag slipper prata när jag har halsont “ja du får klappa, Remy – lång historia, nej inte min, blandras, half-rescue, föddes 2008 you do the math, ja jättegullig, visst är han, ja det är en han, ja jag är säker” *move along*

Apropå att klappa hundar

Men på gatan där vi bor finns det alltid nya mysiga (konstiga?) saker att titta på och utforska så det blir inte bara att titta på honom markera revir överallt.

  1. En jättefin antik sadel som kostar motsvarande 10k, tänker att jag köper den när jag vinner mitt första World Horseback Archery Championship (den sporten verkar asball)
  2. Ett skelettmariachiband
  3. Det har ju varit Dia de los Muertos för typ två veckor sen så allt såg ut som ur en Tim Burton film.
  4. Utsikten från vår gata
  5. Bakgården på ett av lyxhotellen som jag aldrig kikat in på förut (!)
  6. Ett lägenhetshus med tvåvåningslägenheter med högt i tak som jag tänkt att vi kanske kan flytta till när vårt hyreskontrakt går ut (om det inte blir hus, snälla låt det bli hus!!!)

Älskar att det är grönt och sol överallt, känns som att jag blir frisk snabbare då

Tog selfies i det gröna bostadsrättsområdet (tycker alltid att det är spännande pga har hört rykten om att både Elijah Wood och Amber Heard har hus här, tänker att jag kommer stöta på dem när jag promenerar och ha jättesvårt för att inte vara oförskämd och ropa FRODO! NOOO!“). Kan fota lyxvillorna som syns och lägga upp om någon är intresserad?

Gick på middagsdejt som kaniner, uppför gatan till Hopdoddy’s burger bar! (obs bästa hamburgarna i världen?)

Vi kutade in för det var ingen kö (!) och det måste firas, fast en av bartenders ropade “ma’m no running!” så jag saktade in och sen ba oh you got me, han drev ju bara men mina kinder blev röda ändå så jag fortsatte springa mot kassan.

här är massa Austinvibbar samlade på en skylt!

Jag åt en Ahi Tuna burger för att det är okej att inte vara vego iblandså här ser den ut fast godare irl pga doften + vetskapen om att du kommer äta upp den om några sekunder

så gick vi hem och la oss i tid för that’s how I roll, väldigt fokuserad på att göra bra och kloka val på gränsen till att bli lite lite töntig. sånt smittar av sig.

som typ nu klipper the boy våra växter så de mår bättre och jag ska börja skriva på min uppsats i konsthistoria. puss!

English: my Wednesday in words, pictures and some snaps

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.