När jag slutar vilja ha det och bara försöker fixa det så verkar jag få det. Det kallas Brain Crack. När man är beroende av att tänka på idén/drömmen/tanken mer än man vill utföra det. Så nu har jag tänkt i ett år om att jag verkligen vill bo i Kenya och att jag verkligen vill ha råd och att jag verkligen vill ha en Canon Eos 5D Mark II och att jag verkligen vill ha en intressant människa att ha en mysig relation med.

Se där.

Kenya, kamera, kille.

Jag får sluta upp med mitt braincrack. Bara göra’t liksom. 😀

Author

Comments

  1. Jag fattar inte. Är braincrack en bra eller dålig sak? Hursomhelst fantastiskt kul att du ska till kenya!!! En grym restaurang i nariboi är Habesha, etiopiskt mat, ät, upplev, älska. 🙂 Ha de bäst!

    • Beror på hur man använder det förmodligen :O oki ska hitta Habesha i Nariboi. Kram!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.