Var bättre då.

Hej bloggen! Nu var vi på Loft – något uteställe som vanligtvis ska vara The Place men idag var det bara vi från Svenska skolan där så det var som det var. I fredags var jag taggad och i lördags också men idag kände jag bara för att köra på gamla goda “sova-i-klubben”-Yanjaa style. Hejdade mig och satt och pratade istället 🙂

Nyduschad och fräsch tjej nu! Tyvärr luktar kläderna alltid öl och rök efteråt. Svårt att undvika när alla feströker och det alltid är någon som råkar hälla ut halva smirnoffen :/ Nåja – de snyggaste kläderna hittas på marknaden för max 50 spänn ändå. Får ta och vara fett fashion där. Men just nu är jag mest taggad på att somna till isländsk musik. God natt 😉 Älskar dig!

Vi hörs imorgon. Jag kan typ visa dig hur god brunch vi får på helgerna*!

*there will be bacon.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.