Vad kan vi göra när något så kärt dör? Hitta kärlek hos de vi har kvar, det är det enda sättet att sluta känna sig förkrossad.

Han ligger i min trädgård. De två visaste och lugnaste varelserna jag kände till har dött 🙁 en vecka efter varandra. Min bästa vän ligger död i min trädgård. Jag vet inte vad jag ska göra. Mamma svarar inte och hon är den enda som förstår hur tungt det här är för mig. Udde ligger död i min trädgård. Jag kan inte titta på honom men jag måste begrava honom eller något men hans kropp är så liten jag vet inte 🙁 . Han är död, min bästa vän ligger i gräset och det regnar på honom 🙁

Author

Comments

  1. Udde haft ett bra liv. Han dog utan att bli sjuk. Han blev 110 år gammal (human age).
    RIP!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.