Huvudbilden från Juli 2010, Stockholm.

Håll i hatten nu.

“Jag sitter på ett café i Italien och pratar med en av mina nya bästa vänner.”

Milano, Italien – April 2011.

Jag och hjärtanes Agnes, Andris och (Shadman) begav oss på en oförglömlig resa. Och jag kom inte ens på att jag hade skrivit något om att vara med vänner i Italien förrän nu. Och jag började gråta. Lite för att jag är mesig men mycket för att vi inte ens tänker på hur awesome våra liv är förrän vi kollar tillbaka på allt fantastiskt.

Bonusdel: Jag var med TRE nära vänner. Och inte en 😀

“Jag sitter i båset och tittar på El Clásico”

Barcelona, Spanien – November 2010.

Jag åkte till Barcelona hela tre gånger. Jag träffade fantastiska människor. Jag kollade på match fyra gånger (en basketmatch med Kobe Bryant!).

Bonusdel: Jag kan nu säga att jag bröt mig in i det mest legendariska stadiumet som finns. Jag har också upplevt en legendarisk match och pratat med legenden Johan Cruyff i timmar. Drömmarna överträffas på sätt jag inte kan föreställa mig.

Följande är ett utdrag ur min hemliga bok* skrivet i Stockholm Juni 2010. Den sommaren var jag otroligt ledsen och köpte ett tiotal självhjälpsböcker. En av de viktigaste teknikerna som skrevs om var att jag skulle sätta otroligt stora mål. När man möter motgång så hoppar man av lättare om målet inte är så viktigt.

Ex)

  1. Du samlar pengar för att semestra en vecka på Gotland.
  2. Du samlar pengar för att semestra två veckor i Karibien.

Troligen är det mer pengar det handlar om för nummer två, men när du kanske har jättemycket på jobbet och verkligen vill sluta så är det troligare att du stannar om ditt mål är större.

Det andra som jag tycker är viktigt är att man måste sätta delmål och göra aktiviteter som liknar slutmålet. När höstterminen kom ändrade jag mig. Utan att tänka på det började jag fika mer, festa mer och socialisera mig mer helt enkelt! När jag fick chansen att åka till Spanien bestämde jag mig för att jag var helt enkelt TVUNGEN att gå på en Barcelona-match ifall jag skulle på El Clásico sen… Jag fick en otrolig kick av att klara det och jag fick verkligen känslan av att vara ett riktigt Barcelona-fan som var barcelones.

Var förberedd på bonusdelarna. Förväntningar överträffas och saker man inte ens kan drömma upp händer!

Puss.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.