Har velat måla skolan i Kenya ett tag nu, men har inte riktigt fått in en bild som gör mig lycklig – förrän igårkväll. Precis innan jag somnade så kom bilden in eller så började jag drömma det. Gjorde mig lycklig iaf. Eller rättare sagt: jag har aldrig sett mig själv så lycklig. Tror inte att jag varit så lycklig, varken på riktigt eller i fantasin. Det fanns liksom ett glow kring mig och henne. Världens vackraste skitunge. Och jag hade ljusbrunt, långt, lockigt, vågigt hår. Nästan lite rosa. Och hon var så fin. Vi var så glassiga. Det var liksom en lång  vit sjal som gick runt min nacke som hon chillade i, i min famn. DET måste jag måla när jag kommer tillbaks! Säg till, säg till, säg till och tjata så jag inte backar ur.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.