Dudes, if you haven’t noticed (shame on you) I’m very busy with blog-design and modifying seemingly endless lines of php. Oh and before I forget to mention it –  I’m going to Mombasa tomorrow night.

That’s amore!

Author

Comments

 1. Kolla din hosting eller din nya kod. tar typ 30 sek att ladda sidan och jag sitter bakom 100 mbs fiberoptisk uppkoppling här 😛 Aja sidan är snygg iallafall 😛 dessutom verkar inte home-knappen funka. och en kommentar jag postade försvann ut i etern.

  • yanjaa Reply

   whoa tack för feedback. snygg men trög är inte min grej känner jag 😛 installerade super-cache och liknande nu. home-knappen glömde jag att fylla i URL lol… hoppas det funkar bättre nu :O

 2. Du vet att jag älskar att känna mig som en grease monkey 😛

   • Hm… Är fortfarande lite långsam jämfört med andra sidor… du kanske har för många HTTP requests eller något?

    • yanjaa Reply

     det får vara långsamt för tillfället. google har en lista på 18 åtgärdsgrejer som jag kan fixa med bättre internet i Nairobi eller nästa hotell :/ we’ll see

     • SArbastian

      Det kan ju vara att det är något fel at my end men tror inte det. Annars kan du väl testa sen att samla flera scripts till ett och att typ sätta ihop bilder så att det bara är en request tror jag.

 3. yanjaa Reply

  I would like to believe att det är fel från din sida.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.