På savannen igår

Jag har fått MVG eller alla rätt på alla prov på SSN. Rösten inifrån som talar måste jag lyssna på med mer verbetum än alla utomstående röster och åsikter. “Sluta på Norra, sluta på Norra, gå hellre inte ut gymnasiet än att fortsätt gå Norra”… – inre rösten som talar. “Kenya kenya kenya”. “Du tycker om honom… var med honom!” Ingen poäng i att ifrågasätta VARFÖR jag vill det jag vill.

Jag fattar ändå inte.

På SSN har jag toppomdömen och mår bra i alla ämnen förutom engelskan (som jag vill tenta av). I Kenya mår min kropp bra – min hy, mage och kondition har börjat fungera fantastiskt igen. Med dig mår jag jättebra och känner att den lilla delen av min inneboende potential som jag verkligen vill utstråla skulle kunna förverkligas! Med Barcelona har jag aldrig känt mig åtråvärdare, mer exotisk och zenliknande lugn. Med Adobe CS5.5. och min underbara Mark II känner jag att jag har hela mitt liv att realisera mina drömmar om videokoncept och bilder.

Jag flyger som Robot Unicorn på molnen och lyckas fånga varenda bonusstjärna på vägen till självförverkligande.

This has got to be a good life.

Inte för att låta som en bragzors haxors tjej – men det känns som en spännande tid att vara mig. Jag känner det på mig. Som precis innan man spränger ljudbarriären med sitt ultraplan. Något gror under jorden och det kommer snart upp… Jag känner det i mina fingrar, jag känner det i mina tår. Jag har anat det ett tag nu men nu börjar fjärilarna i magen kicka in rejält när jag verkligen tänker på det. Något stort kommer i år, något paradigmskiftande. Jag tror inte jag kommer märka det när det håller på men när det väl har hänt kommer jag ba “holy shit”.

I feel it in my toes. Love is all around me.

Puss! Måste sluta skriva innan det blir en novell av hippiekänslor.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.