Author

Comments

  1. – fyfan vad söt och jag förstod faktiskt lite (stooooooooooooooooooooolt är jag för att jag läste spanska i skolan för 715383542 år sedan! haha!)!

    • Åååh! Hoda! Fan vad jag saknar dig och fotboll just nu! De kollar typ bara på bundesliga här … fett lame. Fattar inte vad Kenya och Tyskland har för relation liksom. Men men. Keita är typ ganska känd här men Drogba är Gud :S

  2. – And i miss you mooooooooooore! Var ju så sjukt länge sedan! Haha what?! Bundesliga? Amen vafan! Du får berätta för dem att det finns bättre ligor ;)! Haha no way? Amen då ska jag ju dit för jag älskar ju Drogba! Haha nej men jag tycker att du ska visa dem Serie A och La Liga ;)! Haha puss fina du!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.