I allmänhet måste jag skriva mycket mycket mer på min uppsats i konsthistoria… nästa vecka är det halvtidsinlämning och som uppsatsen ser ut nu är den närmare en femtedelstidsinlämning? Panik. Skjuter inte upp saker till sista sekund längre i det mesta och är sjukt förberedd, men med studierna gör jag fortfarande det. Varför??? Sen vill ju jag ha en masters, ph.D. och vara forskare foh real och det blir väl lite väl stressigt om jag kommer till labbet och fortfarande ba JAG ÄR LITE OFÖRBEREDD när jag är 30+, annars tänker jag att det är okej att vara lite lat i ett livsområde… så länge en är driftig i andra områden.

Paddla längs floden eller gå på klättergym någon av dagarna kanske…? Fantastic Beasts måste vi ju också se!

MÅNDAG – Gick längre promenad med sällskap till fiket. Förutom att strukturera upp jobb och svara på mail har det varit en lugn dag, shoppade i vintagebutikerna på vår gata och hittade ett par fina solglasögon som passar mig! Tänkt beställa skönhetsgrejer och beställa böcker pga <3 bra böcker. Kollar också på resten av Eye in The Sky på mongoliska och skriver ner fler oklara begrepp och termer. (Förra veckan exempelvis störde jag mig på att de säger Kenajja när de syftar på Kenya, eftersom det står att det uttalas Keni i mongoliska ordböcker!!!).

TISDAG, ska fortsätta titta på Spirited Away, boka tid med japanskalärare och skriva en kort introduktion på japanska. Svara ja/nej på inbjudan om bowling med japanska föreningen eller inte… Skriva på uppsatsen! Föra över gamla blogginlägg till bloggen och planera inför år 2017 – resor, jobb, lek, projekt, ge tillbaks till världen m.m.

ONSDAG – kolla ett helt avsnitt av The Brain China säsong 4 – ska ju ändå vara med i programmet nästa säsong så det vore bra om jag hade bättre koll på formatet… rita några minnesbilder för enklare kinesiska tecken och göra ögonfransförlängning (känner mig helt naken utan aslånga fransar)! Ska gå på hemligt mys på dagen och sen till middag har Chris planerat secret dinner. Älskar välförberedda hemlisar och han älskar att laga mat så det blir superbra!

TORSDAG – träffa immigrationsadvokater och andra juridiskt pålästa människor för att förstå hur min status i USA påverkas av att han som heter Trump blir president. Lägga upp en bild från Mongoliet 2016 på Facebook. Skriva mer på uppsatsen!

FREDAG – spela in ett tal på franska om mångfald och de oväntade neurologiska följderna (som typ att en blir mer empatisk) av ett vidgat perspektiv tack vare att lära sig ett “främmande” språk. Skrev det förra veckan och nu ska vi höra hur det står till med melodi, uttal och intonation. SUPERTAGGAD! Om det blir bra skickar jag in det och håller eventuellt ett tal nästa år om det! SUPERKUL! Prata med Janet om dokumentären som vi filmar nästa år. Kul!

LÖRDAG – Ta’t lugnt under dagen. På natten ska jag prata med Eliza i Peking (natt pga fjorton timmars tidsskillnad) om vår bok. Eliza skriver bra, styr upp och strukturerar abstrakta tankar och jag har väldigt mycket tankar – så det kommer iaf bli ett bra utkast på en bok! Just nu pratar vi om språkinlärning och det är såklart supersupersuperkul för mig och jag kan inte sluta prata om det och hejda mig. Men, måste prata långsammare om Eliza ska hinna föra anteckningar och prata tystare om Chris ska kunna sova…

SÖNDAG – mina roliga kursare från improvisationskomedin har nått nivå 4 utan mig (får skylla mig själv för att jag inte bor här hela tiden) och de ska uppträda på The Hideout och jag ska titta på! Är jättetaggad och de har förmodligen blivit professionellt roliga! Boka tid med Swahililärare och lära mig mer avancerad grammatik, äta veganpizza till middag och kolla på SISTA AVSNITTET AV WESTWORLD. Herregud vad jag ser fram emot det. Vi ska dricka glögg och äta marabou och verkligen njuta.

Så får vi se hur veckan faktiskt utspelar sig… ??

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.