Helluu!
En rar gentleman hehe hjälpte mig skaffa hela Adobe Master Collection CS5.5! Jag har suttit i timmar och lekt runt på alla program idag. Fick rita av mig lite på datorn iaf! Hittade någon cool vibranceknapp som ändrade oranget till blått och tvärsom. Lyckligtvis hade jag blåa ögon på den här bilden så jag ser fett ut som Raven/Mystique (X-Men). Råkade leka runt med smetborsten lite mycket… men men. Yeah!

I SHALL BE THE ASIAN RAVEN!

Apropå film: vi ska gå på vårt första kenyanska biobesök om en stund. Biografen ligger på Prestige Plaza så taxin kommer och hämtar oss snart. Crazy Stupid Love blir det. Har förutfattade meningar om att den, men Steve Carell är med! Måste ges en chans.

Puss! Vi hörs 😉

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.