(Cinematic Orchestra Cover)

There is a house built out of stars
Wooden floors, walls and window sills
Tables and chairs worn by all of the dust

This – is a place where I don’t feel alone.

This – is a place where I feel…

at home.

Jag vaknade väldigt distant. Snabbt kom allt tillbaks: mitt namn, min längd, mina mål, min umgängeskrets, vart jag var, vad jag tycker jag kan osv.

Det känns… allt känns väldigt främmande idag.

Jag är inte rädd eller så. Jag har bara en väldigt… konstig känsla av att det här inte är jag. Såklart det är jag, men det… jag ser det med någon annans ögon känns det som. Ingenting känns lika seriöst som när jag var jag. (I’m not making any sense, am I?) Jag återupptäcker allting på nytt. Som om jag varit borta i flera år och börjar först nu komma ihåg.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.